Şenlikoğlu Halk ile İç İçe

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu şehirdeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürüyor.

Eklenme Tarihi : 20.02.2020Bu Haber 746 kez Okundu

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu şehirdeki esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeyi sürdürüyor.Başkan Şenlikoğlu İnönü ve Cemal Gürsel Caddelerinde esnaf ziyaretlerde bulundu ve sık sık vatandaşlarla da sohbet etti.

Mahalle mahalle gezerek talepleri yerinde dinleyen ve not alan Şenlikoğlu, vatandaşların memnuniyetini her zaman dikkate alarak çalıştıklarını ve vaat etmiş oldukları projeleri bir bir hayata geçireceklerini bildirerek: “Yönetimimizdeki temel prensibimiz herkesin görüşüne yer vermek. Hizmet ve proje üreterek Giresun’umuzu her açıdan geliştirmek ve daha da büyütmek istiyoruz. Her zaman halkımız ve esnafımızla bir arada olmak bizi son derece mutlu ediyor. Çok çalışarak, çok üreterek hizmetlerimize sonuna kadar devam edeceğiz. Tek arzumuz var. Vatandaşlarımızın daha konforlu, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesi. Halkımızın hizmetkârı olmak benim en büyük mutluluğum. Her ne kadar iş yoğunluğumuz olsa da şehrimizin insanlarıyla iç içe olmak bizlere keyif veriyor.” dedi.

Başkan Şenlikoğlu, ziyaretler sırasında ilgi ve sevgiyle karşılanırken: “Kapımız da gönlümüz de herkese açık” vurgusu yapıyor. Ziyaret ettiği esnaf ve vatandaşlar ise: “Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu’nu aramızda çok sık görüyoruz ve ona kolay ulaşarak her türlü sıkıntımızı rahatlıkla kendisine iletebiliyoruz. Sunduğu hizmetlerden ve ortaya koyduğu projelerden şehrimiz adına hem umutlu hem de oldukça memnunuz.” diyerek düşüncelerini dile getiriyorlar.

0

Mutlu

0

Mutsuz

0

Şaşkın

0

Ağlayan

0

Kızgın

0

Bayıldım
YORUMLAR
Yorum Yaz Sesini Duyur
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aşağıdaki Bilgilendirmeyi Anladım ve kabul ediyorum:
IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Web Sayfamız sorumlu tutulamaz.
Yorum Kaydediliyor...
BENZER HABERLER
ÖNE ÇIKAN HABERLER

© 2012-2024 - 28findikhaber.com - copyright 2019