Giresunspor Hakan Kutlu ile Bambaşka

‪Teknik Direktörümüz Hakan Kutlu, Bursaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. ‬

Eklenme Tarihi : 08.12.2019Bu Haber 591 kez Okundu

Maçın değerlendiren Hakan Kutlu, “Her iki takımı da kutluyorum.İki takım da iyi mücadele etti. Bursaspor çok önemli bir camia. Burada galip gelmek bizim için önemliydi. Takımımız bir yılı aşkın süredir deplasmanda kazanamıyordu.Bugün özellikle 3-0’a kadar çok önemli bir oyun ortaya koyduk.Skor 3-0 olduktan sonra da girdiğimiz gol pozisyonları vardı.Taraftar önemli bir güç Bursaspor için bunu bir kez daha burada gördük.1 gol bile onların, takımlarının vitesini arttırmasına yetti.Oyunun son bölümlerinde biraz zorlansak da kazanmasını bildik.Oyuncularımız tebrik ediyorum.Bursaspor'a da başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Giresunspor Hakan Kutlu yönetiminde çıktığı 10 karşılaşmadan 5 Galibiyet 3 Beraberlik 2 Mağlubiyetle 18 puan topladı ve çıkışını sürdürdü.

0

Mutlu

0

Mutsuz

0

Şaşkın

0

Ağlayan

0

Kızgın

0

Bayıldım
YORUMLAR
Yorum Yaz Sesini Duyur
Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.

Aşağıdaki Bilgilendirmeyi Anladım ve kabul ediyorum:
IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan Web Sayfamız sorumlu tutulamaz.
Yorum Kaydediliyor...
BENZER HABERLER
ÖNE ÇIKAN HABERLER

© 2012-2024 - 28findikhaber.com - copyright 2019